17:00

Hargs BK

Referat: Syrianska FC P-07 Vit - Hargs BK

Den fjärde seriematchen spelades på en lite för solig lördag eftermiddag och Hargs BK stod för motståndet denna gång.

Det blev en ganska tillknäppt match med tre halvlekar där vi blandade och gav i vår prestation.

Första halvlek öppnar Johannes målskyttet efter en minut av en fin passning av Markus. Vi skapade en del chanser och vågade hålla i bollen i början av första halvlek men orkade inte hålla tempot uppe. Harg gör 1-1 men ganska direkt efter kvitteringen gör Johannes sitt andra mål av fin passning av Adrian.

Andra halvlek kommer vi inte upp till den nivån vi kan spela till utan slår iväg nästan varje passning utan adress och hoppas att något/någon ska springa i djupled. Många ”lycka till”-passningar vilket inte alls är den typen av fotbollen vi vill spela. Harg lyckas kvittera till 2-2 och vi går in i den tredje halvleken. Vi föll ner i motståndarens spel kändes det som med långa bollar och inte alls jobbade med det vi är bra på.

Vi snackar ihop oss och säger att vi ska upp med energi i laget samt börja hålla bollen efter backen och utnyttja våra styrkor i spelet. Vi har tempo med bollen i början och lyckas göra två mål genom Johanna och Michael. Två fina spelmål. Slutsiffrorna skrevs till 4-2 till slut.

När vi utnyttjar våra styrkor i spelet så belönas vi av det men när vi börjar slå långa bollar på djupet bara så tappar vi matcherna och våran utveckling som individuella spelare och lag.
I framtiden ska vi också tänka på att matcherna är 3x25 och måste lära oss att behålla fokus och behålla en bra prestation genom hela matchen.

Vi tackar motståndarna, publiken och domaren.